top of page

Η συμμετοχή της Θρυαλλίδας στην "Ορέστεια" του Αισχύλου στις 14/7/2016 στον Βόλο.

Την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία είχαν 11 μέλη της Θρυαλλίδας , το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιουλίου 2016 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη , με την συμμετοχή τους στην “Ορέστεια” του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Γ. Χουβαρδά.

Τα μέλη της ομάδας: Ελευθερία Σαββάκη , Έλλη Σκοπελίτη , Στέφανος Λάππας , Διονύσης Μπάλλας , Μαλαμίτσα Λιθαδιώτη , Μιλτιάδης Λάππας . Κατερίνα Γερογιάννη , Αντώνης Μπέκος , Σοφία Μανούσου , Έλενα Καββαδία και Νίκος Παπαργύρης , έπειτα απο πρόσκληση της εταιρίας παραγωγής ,συμμετείχαν στην τελευταία σκηνή του έργου και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν απο κοντά τις προετοιμασίες και το στήσιμο της παράστασης καθώς επίσης και να βρεθούν επι σκηνής με σπουδαίους ηθοποιούς όπως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης , η Καριοφυλλια Καραμπέτη , η Στεφανία Γουλιώτη , ο Νίκος Κουρής , ο Νίκος Ψαρράς , ο Ιερώνυμος Καλετσάνος κ.α.

Μία μεγάλη τιμή για την Θρυαλλίδα η πρόσκληση για την συμμετοχή μας στην συγκεκριμένη παράσταση και μία σπουδαία εμπειρία για όλα τα μέλη.

Ευχαριστούμε θερμά το τμήμα προγραμματισμού εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου για την δυνατότητα που μας έδωσε να συμμετέχουμε.


bottom of page