top of page

"Σάρα...η σαρανταποδαρούσα με τα 39 πόδια" απο τη Θρυαλλίδα για την Ένωση Προσωπικού Βιομ


Η Ένωση Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντου Βόλου , όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τις οικογένειες και τα παιδιά των μελών της. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 19:00 , σε συνεργασία με την Θεατρική Ομάδα Βόλου Θρυαλλίδα η οποία και θα παρουσιάσει ,για πρώτη φορά στο κοινό ,την παιδική παράσταση της Μάρως Αισώπου “ Σάρα...η σαρανταποδαρούσα με τα 39 πόδια”.

Ένα έργο που πραγματεύεται την διαφορετικότητα μέσα από την ιστορία της Σάρας, μιας σαρανταποδαρούσας η οποία όμως έχει 39 πόδια και όνειρό της είναι να καταφέρει να λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό χορού. Στην προσπάθειά της αυτή πιστός συμπαραστάτης ο Άρης το σκαθάρι που θα κάνει τα πάντα ώστε η Σάρα να μην στερηθεί τίποτα και να μπορέσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στην παράσταση παίζουν τα μέλη της Θρυαλλίδας :Ελευθερία Σαββάκη , Μιλτιάδης Λάππας , Άννα Μήτσιου , Ελένη Καββαδία . Διονύσης Μπάλλας.

Σκηνοθετική Επιμέλεια : Σπύρος Μαβίδης , Χορογραφίες/Κίνηση: Νικολέτα Δεφαράνα , Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος: Μαρία Κάρλου , Αφίσα/Πρόγραμμα: Φάνης Αλεξανδρής.

Η κατασκευή των κουστουμιών έγινε απο το τμήμα ειδικότητας Ενδύματος του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου με εκπαιδεύτρια την κα. Όλγα Οικονόμου και εργάστηκαν οι σπουδάστριες: Gila Marjana , Αθηναίου Μαρία , Κυριάκου Ειρήνη , Μπακατσή Ράνια , Κουτούδη Ματίνα , Κόντου Δέσποινα. Η σύνθεση των τραγουδιών και της μουσικής επένδυσης είναι του Στάθη Καραδημητρίου.

Πληροφορίες στο www.thriallida.gr


bottom of page